Screeningová diagnostika pracoviště


Diagnostika pracoviště pomocí našeho unikátního screeningového FIT testu.

Tímto je možné získat přehled, jaké jsou převažující obtíže na pracovišti a případně následně sestavit preventivní program cílený přímo na převažující problémy a obtíže na pracovišti, v pracovní skupině.

Test je sestaven na základě tzv. Evidence Based Medicine (medicíny založené na důkazech) pomocí upravených dotazníků uznávaných odbornými společnostmi. Mapuje úroveň pohybové aktivity, jídelníček, odolnost vůči stresu, zátěž pohybového aparátu a rizika civilizačních onemocnění. Ke každé oblasti životního stylu vám dle výsledků FIT testu udělí Pro Fit Známku (1- nejlepší, optimální stav a 5 – nejhorší, vysoké riziko). Ke každé známce je navíc doplněn podrobnější komentář a osvědčené tipy souvísející s hodnoceným tématem. 


Více se o FIT testu přečtěte ZDE

Pokud máte o provedení vyhodnocení FIT testu v rámci vašeho pracoviště zájem, kontaktujte nás prosím na profitinstitut@profitinstitut.cz.

Vyhodnocení  FIT testu v rámci pracovní skupiny je zpracováno anonymně. Údaje podléhají zpracování ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, s čímž dává vyplňující souhlas.



Umíme vyhodnotit výsledky Fit testu v rámci jednoho pracoviště či vícero pracovních skupin v jedné firmě. Počet osob v hodnocené skupině je neomezený.


Rádi vám zodpovíme vaše dotazy či zašleme podrobnější informace.



Položky označené (*) jsou povinné.



Nabízíme


Řekli o nás